Επίσημο: Ανανέωσαν Παναθηναϊκός και Λοντίγκιν

Επίσημο: Ανανέωσαν Παναθηναϊκός και Λοντίγκιν
Photo Credits: INTIME

«Έδεσε» τον Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός μέχρι τον το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Λοντίγκιν υπέγραψε για ακόμη δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, με το Τριφύλλι να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ομογενή κίπερ.

To συμβόλαιο του Γιούρι Λοντίγκιν έληγε το καλοκαίρι του 2024, ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον ομογενή κίπερ για να συνεχίσει μαζί με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια και το απόγευμα της Δευτέρας ο ομογενής κίπερ υπέγραψε μέχρι το 2026!

Το Τριφύλλι πιστεύει και ποντάρει πολλά στον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε και ενώ το καλοκαίρι επιθυμούσε να αποχωρήσει για να είναι βασικός σε άλλη ομάδα, βλέποντας τον σεβασμό προς το πρόσωπό του και τις συμμετοχές στο πρωτάθλημα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεσμεύτηκε για ακόμη δύο χρόνια με την πράσινη φανέλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιούρι Λοντίγκιν. Ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιούρι εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 8 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου μας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X