«Χρυσό Παπούτσι»: Στην 9η θέση ο Παυλίδης

Στη μεταγραφική λίστα της Άιντραχτ ο Παυλίδης
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη θέση βρίσκετε ο 33χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μπόντο Γκλιμτ, Αμάλ Πελεγκρίνο με 22 γκολ και 33 βαθμούς ενώ την 9η θέση έφτασε ο Παυλίδης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Μπόντο Γκλιμτ, Αμάλ  Πελεγκρίνο με 22 γκολ είναι πρώτος στην σχετική κατάταξη για το «Χρυσό Παπούτσι», ένα βραβείο που δίνεται στον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης.

Αξιοσημείωτο το άλμα του Έλληνα διεθνή επιθετικού της ΑΖ Άλκμααρ, Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος σκαρφάλωσε ακόμα ψηλότερα από την 19η στην 9η θέση με 13 γκολ και 19,5 βαθμούς.

 Τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA έχουν συντελεστή 2, οι χώρες που κατατάσσονται από την 6η έως την 22η θέση συντελεστή 1,5 και οι υπόλοιπες έχουν συντελεστή 1 ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, βρίσκονται ήδη σε ιδιαίτερα προχωρημένη αγωνιστική φάση.

 Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πήρε το βραβείο την τελευταία σεζόν 2022/23, διατηρήθηκε στην 13η θέση, έχοντας 9 γκολ και 19 βαθμούς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X