Έρικ Τεν Χάγκ: « Ο Μπόμπι Τσάρλτον ήταν μύθος - Αποτελούσε τεράστια έμπνευση για όλα τα μέλη του συλλόγου (VIDEO)

Διαγνώσθηκε με άνοια ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον
Photo Credits: INTIME

Την άποψη του για τον Μπόμπι Τσάρλτον εξέφρασε ο Έρικ Τεν Χάγκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλίψη έχει γεμίσει τον σύλλογο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διότι το Σάββατο (21-10-23) έφυγε από την ζωή ο μεγάλος θρύλος Μπόμπι Τσάρλτον ο οποίος ήταν ο τελευταίος επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος του Μονάχου το 1958.

 

 

Στον -κατά πολλούς- καλύτερο Άγγλο ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς της Τρίτης (23-10-23) με την Κοπεγχάγη για το Champions League ο Έρικ Τεν Χαχ, με τον προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» να περιμένει μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση στην ατμόσφαιρα του «Όλντ Τράφορντ», καθώς αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τον χαμό του θρύλου της ομάδας.

«Αποτελούσε τεράστια έμπνευση για όλα τα μέλη του συλλόγου», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός, πριν συνεχίσει αναφερόμενος στα αγάλματα που έχουν οι τρεις μεγάλες μορφές της αγγλικής ομάδας, Μπόμπι Τσάρλτον, Ντένις Λο και Τζορτζ Μπεστ, αποτελώντας την «Ιερή Τριάδα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια, αφού εξέφρασε τη θλίψη του και έστειλε τα συλλυπητήριa του στη γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του Μπόμπι Τσάρλτον, εξέφρασε την άποψη ότι: «Αντιπροσωπεύει τα πρότυπα αυτού του συλλόγου.

Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν και αν θρύλοι σαν αυτόν κέρδισαν τους καλύτερους τίτλους, κέρδισαν τα καλύτερα παιχνίδια, σημείωσαν τα καλύτερα γκολ, πρέπει να ακολουθήσουμε αυτά τα βήματα».

 

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X