Όποιος προλάβει - Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Όποιος προλάβει - Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στις 30/10

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στην OPAP ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (30/10 – 19.30) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 11.00 έως τις 15.00.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Όποιος προλάβει - Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X