Καλά νέα στην ΑΕΚ - Προπονήθηκαν κανονικά Μουκουντί και Πόνσε, έτοιμοι για το ματς με την Μαρσέιγ

Καλά νέα στην ΑΕΚ - Προπονήθηκαν κανονικά Μουκουντί και Πόνσε, έτοιμοι για το ματς με την Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Θετικά νέα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την κατάσταση των τραυματιών της!

Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί, όσο και ο Έκι Πόνσε έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα και φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμο για το ματς με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία την Πέμπτη στις 19:45.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, από σήμερα όλη η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο ματς της Πέμπτης απέναντι στη Μαρσέιγ για το Europa League (19:45). Ο Ματίας Αλμέιδα είδε σήμερα Αρόλντ Μουκουντί και Εζέκιελ Πόνσε να προπονούνται κανονικά παρότι είχαν μείνει εκτός αποστολής για Τρίπολη λόγω ενοχλήσεων.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο με του Σέρχιο Αραούχο και Εχσάν Χατζισαφί που αποχώρησαν τραυματίες χθες, ούτε με τον Ροντόλφο Πισάρο. Ενώ Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεδομένα δεν προλαβαίνουν τη Μασσαλία και μένει να φανεί αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ την επόμενη Δευτέρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X