Σούπερ προσφορές* για το Champions League από το Pamestoixima.gr

Σούπερ προσφορές* για το Champions League από το Pamestoixima.gr

Όλοι οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής των ομίλων με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα από το Pamestoixima.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

Την Τρίτη, στις 19:45, διεξάγονται οι αγώνες Γαλατασαράι-Μπάγερν και Ίντερ-Σάλτσμπουργκ και στις 22:00, τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη, Λανς-Αϊντχόφεν, Σεβίλλη-Άρσεναλ, Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης, Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι και Μπενφίκα-Σοσιεδάδ.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το Champions League περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

 

Ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν την Τετάρτη

 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει στις 19:45, τα παιχνίδια Φέγενορντ-Λάτσιο και Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ και στις 22:00, τους αγώνες Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Σεν Ζερμέν-Μίλαν, Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ, Λειψία-Ερυθρός Αστέρας, Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι και Αντβέρπ-Πόρτο.

Όλοι οι αγώνες του Champions League προσφέρονται από το Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Καθημερινό ημερολόγιο προσφορών* από το Pamestoixima.gr

 

Το νέο καθημερινό ημερολόγιο προσφορών Offer Zone ήρθε από το Pamestoixima.gr! Τα μεγαλύτερα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης παίζουν στο Offer Zone.

 

Την Πέμπτη, στο Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και ο Παναθηναϊκός τη Ρεν, ενώ η ΑΕΚ παίζει στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ. Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με την Αμπερντίν.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X