Ποστέκογλου: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι μια απόδραση από τα δεινά»

Ποστέκογλου: «Είναι τεράστια η πρόκληση να παίζεις εναντίον της Άρσεναλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της Τότεναμ εναντίον της Φούλαμ τη Δευτέρα (23/10) είναι ο πρώτος της ομάδας μετά τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και αναμένεται να είναι μια συγκινητική περίσταση για πολλούς υποστηρικτές των Σπερς. Η Τότεναμ έχει μακροχρόνια σχέση με την εβραϊκή κοινότητα και ορισμένοι οπαδοί σκοπεύουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ μέσα στο στάδιο, ακόμα κι αν ο σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει πως όλες οι ισραηλινές σημαίες και τα πανό θα αφαιρεθούν.

Ο σύλλογος θα διατηρήσει την πολιτική του να απαγορεύει οποιεσδήποτε σημαίες και πανό που «ενδεχομένως να θεωρηθούν εμπρηστικές», όντας επιφυλακτικός για τέτοιες χειρονομίες που δημιουργούν ένταση στις εξέδρες, όπου οι πολιτικές και θρησκευτικές συμπάθειες των οπαδών θα ποικίλλουν. Αυτή την στάση επανέλαβαν σε ένα email προς τους οπαδούς την Παρασκευή και είπαν ότι θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στο ματς.

Ερωτηθείς για την προσέγγιση της Τότεναμ, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου, είπε ότι πιστεύει πως: «Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος σε αυτά τα σενάρια είναι να παρέχει αυτό που πάντα παρείχε – την αίσθηση ενός μέρους όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν και να δραπετεύσουν και ελπίζω να ενωθούν ως ένα σύνολο για να υποστηρίξουν την ποδοσφαιρική τους ομάδα, ίσως κάπως να τους απομακρύνει από τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν».

Ο Ποστέκογλου είπε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μια ενωτική δύναμη σε δύσκολες στιγμές. «Νομίζω ότι όταν το ποδόσφαιρο παίζει αυτόν τον ρόλο, μπορεί να δείξει το καλύτερο από το ποιοι μπορούμε να είμαστε ως ανθρώπινη φυλή», είπε. «Όταν σκοράρεις ένα νικητήριο γκολ και αγκαλιάζεις τον άντρα ή το κορίτσι δίπλα σου, δεν σκέφτεσαι πραγματικά ποια είναι η ανατροφή τους ή από πού έχουν έρθει ή τι πιστεύουν ή τι έκαναν χθες το βράδυ ή τι είναι πρόκειται να κάνουμε αύριο. Απλώς τους αγκαλιάζεις επειδή φοράνε την ίδια φανέλα και ακολουθούν την ίδια ποδοσφαιρική ομάδα».

 

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X