ΛεΜπρόν Τζέιμς: Θέλει να γίνει ο πρώτος με 40 χιλ. πόντους και έχει τη δυνατότητα να το κάνει σε 49 αγώνες (VIDEO)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Θέλει να γίνει ο πρώτος με 40 χιλ. πόντους και έχει τη δυνατότητα να το κάνει σε 49 αγώνες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπαίνει στην 21ή σεζόν της καριέρας του και θα αναζητήσει ακόμη ένα «milestone» στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA το μακρινό 2003. Πλέον, είναι ο γηραιότερος παίκτης στη λίγκα. Αλλά και ο πρώτος της σκόρερ. Την περασμένη σεζόν ξεπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και το μόνο που του απομένει (στον τομέα του σκοραρίσματος) είναι η διεύρυνση της κληρονομιάς του.

Το φινάλε της σεζόν 2022-2023 τον βρήκε στους 38.652 πόντους. Μερικές χιλιάδες μακριά από κάτι άπιαστο. Το όριο των 40.000 πόντων, κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας παίκτης.


Και ο Τζέιμς θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσα στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Αν οι αριθμοί του στο σκοράρισμα επαληθευτούν και ο ΛεΜπρόν συνεχίσει να σκοράρει με τον περσινό μέσο όρο (27.2), τότε οι 40.000 θα έρθουν στο 49ο ματς της σεζόν!

Με τουλάχιστον 10 πόντους

Επιπλέον, η νέα σεζόν θα φέρει τον ΛεΜπρόν και μπροστά από μία άλλη πρόκληση. Η οποία… τρέχει εδώ και μεγάλο διάστημα. Βλέπετε, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ έχει σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους σε 1.151 συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X