Basket League: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Λαύριο – Εντός με το Μαρούσι ο Προμηθέας

Basket League: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Λαύριο – Εντός με το Μαρούσι ο Προμηθέας
Photo Credits: INTIME

Αυλαία με δυο αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Basket League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Basket League με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Λαύριο (20:15 ΕΡΤ3) και τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει το Μαρούσι (17:15 ΕΡΤ3).

Αυλαία με δυο αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Basket League πέφτει το απόγευμα της Δευτέρας (23/10). Στο παιχνίδι που προηγείται χρονικά ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Πάτρα το Μαρούσι (17:15 ΕΡΤ3) και επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 2-0, ενώ προέρχεται και από άνετη νίκη επι της Οπάβα στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Aπό την άλλη πλευρά η ομάδα των Βορείων Προαστίων δε έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης.

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ το Λαύριο (20:15 ΕΡΤ3). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είναι αήττητο στην Basket League (2-0), ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στην Euroleague από την Μακάμπι μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που χρειάστηκε την παράταση για να κριθεί.

Στην αντίπερα όχθη το Λαύριο έχει εντυπωσιάσει με το ξεκίνημα του, καθώς μετά από δυο αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες (2-0).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

  • 17:15 Προμηθέας – Μαρούσι (ΕΡΤ3)
  • 20:15 Παναθηναϊκός – Λαύριο (ΕΡΤ3)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X