Μπαρέλα: «Ποτέ δεν μου άρεσαν τα στοιχήματα, θα κινηθώ νομικά»

Μπαρέλα: «Ποτέ δεν μου άρεσαν τα στοιχήματα, θα κινηθώ νομικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική Ιταλία συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη ότι αρκετοί παίκτες ήταν ιδιαίτερα… ενεργοί στον στοιχηματισμό αγώνων, ακόμη και των ομάδων τους.

Για τους Ζανιόλο, Τονάλι και Φατζιόλο η αρχική φημολογία, επιβεβαιώθηκε, κάτι όμως που δεν ισχύει για την περίπτωση του Νικολό Μπαρέλα.

Μάλιστα, ο άσος της Ιντερ, έσπευσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να προειδοποιήσει όποιον θελήσει να τον εμπλέξει περαιτέρω.

«Έμεινα σιωπηλός για πάρα πολύ καιρό, παρά όλα όσα έχω διαβάσει για τον εαυτό μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια και ακόμη λιγότερο τα στοιχήματα και ειδικά στην δουλειά μου.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου. Για τον λόγο αυτό, από σήμερα θα κινηθώ νομικά», ανέφερε στο μήνυμά του ο 26χρονος μέσος της Ίντερ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X