Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ του Ελίασον στα «κιτρινόμαυρα», στο γήπεδο που τον... τσάκισαν πέρυσι!

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ του Ελίασον στα «κιτρινόμαυρα», στο γήπεδο που τον... τσάκισαν πέρυσι!
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι της μοίρας ήθελε τον Νίκλας Ελίασον να βάζει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ σε ένα γήπεδο που τον... τσάκισαν πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοίρα έπαιξε ιδιαίτερο παιχνίδι στον Νίκλας Ελίασον!

Ο Σουηδός άσος κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο γήπεδο, όπου πέρσι είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ο Ελίασον έσπασε επιτέλους το ρόδι με τα κιτρινόμαυρα πανηγυρίζοντας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το πρώτο του τέρμα με την Ένωση.

Το έκανε μάλιστα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» όπου πέρυσι τον… τσάκισαν και δεν του έδωσαν ούτε φάου.

Συγκεκριμένα, ήταν 6 Νοεμβρίου του 2022, όταν ο Ελίασον φάνηκε να γυρίζει τον αστράγαλο σε εγκληματικό τάκλιν του Ζουκάνοβιτς και μέσα σε έντονους πόνους έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Και την αμέσως επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο. Ο Ελίασον υπεβλήθη σε εξετάσεις που έδειξαν πως ο Σουηδός έχει υποστεί κάταγμα περόνης.

Ο Ελίασον επιστρέφει δυνατός, εκεί που είχε σταματήσει ο χρόνος

Ο Ελίασον έκανε την επέμβαση και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Και σήμερα κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X