ΑΕΚ: Για τη νίκη (15:30) σήμερα με Δράμα πριν το Ευρωπαϊκό με Κρίενς την Τρίτη στα Άνω Λιόσια

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 15:30 την Δράμα στο κλειστό του Βύρωνα για την 5η αγωνιστική της Handball Premier με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 15:30 στο κλειστό του Βύρωνα την Δράμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές στοχεύουν, φυσικά στη νίκη και την καλή εμφάνιση έχοντας μπροστά τους και το ευρωπαϊκό στα Λιόσια, απέναντι στη Κρίενς Λουκέρνη. Άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας στο κλειστό του Βύρωνα το οποίο θα χρησιμοποιήσει σήμερα η ΑΕΚ ως έδρα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γηπεδικό. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Κρητικός: «Έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη»

Ο Νίκος Κρητικός μιλώντας στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι τόνισε πως στόχος είναι να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Γκόρνικ και θεωρώ ότι αν εμφανίσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο σε συνδυασμό με την απαιτούμενη προσοχή, θα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στην άκρως ανταγωνιστική ομάδα της Δράμας».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Δράμα έχουν τεθεί αντιμέτωπες 14 φορές, 7 εντός και 7 εκτός, με την «Ένωση» να μετρά το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, ο «Δικέφαλος» έχει σκοράρει 499 τέρματα (295 εντός έδρας), ενώ η ομάδα της Δράμας 337 (170 εκτός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στη Δράμα είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 31 τέρματα.

 

Το πρόγραμμα της Handball Premier (5η αγωνιστική)

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΔΓ Βύρωνα 15:30, ΑΕΚ- Bianco Monte Δράμα

(Βήτας- Σκλαβενίτης, Τσάκωνας)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Διομήδης Άργους

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- AΕΣΧ Πυλαίας

(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΣΕ Δούκα

(Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

(Τόλιος- Λεφάκης, Αντωνόπουλος)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X