Τσέλσι: Φουλάρει για τον... φευγάτο Όσιμεν

Τσέλσι: Φουλάρει για τον... φευγάτο Όσιμεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Νάπολι με τον Βίκτορ Όσιμεν τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται πως έχουν κάνει τον Νιγηριανό να σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την αποχώρηση του. Ο killer των «παρτενοπέι» μοιάζει να έχει πάρει αποστάσεις από την ομάδα, με τις τελευταίες δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις να έχουν βάλει σε έντονες σκέψεις τον Νιγηριανό φορ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι είναι μια από τις ομάδες που αναμένεται να κυνηγήσει τον Όσιμεν το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, οι «μπλε» θα προσπαθήσουν με τα… χίλια να κάνουν δικό τους τον Νιγηριανό επιθετικό, με τον Τοντ Μπόελι να αναμένεται να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, η αποχώρηση του Όσιμεν αναμένεται να ολοκληρωθεί -εφόσον αποχωρήσει- το καλοκαίρι, καθώς οι «τρελές» οικονομικές απαιτήσεις της Νάπολι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν θέλει να τον αφήσει στα μισά της σεζόν, δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν σύλλογο.

Ο Νιγηριανός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X