Τον Μουρίνιο «χρυσοπληρώνει» η Σαουδική Αραβία - Έχει προτάσεις από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Ιτιχάντ

Μουρίνιο: «Το VAR δεν έκανε τη δουλειά του»
Photo Credits: INTIME

Ο Μουρίνιο βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρώμα και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν στην λίστα τους τον Πορτογάλο προπονητή.

Η σπίθα πυροδοτήθηκε από τον ίδιο τον Μουρίνιο, καθώς με πρόσφατη δήλωση του φάνηκε βέβαιος ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα καθίσει στον πάγκο συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, παρότι αυτόν τον καιρό παραμένει αφοσιωμένος και απολύτως συγκρεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Ρώμης.

Την υπόθεση περί ενδιαφέροντος ομάδων του Κόλπου ήρθε να επιβεβαιώσει με σημερινό της δημοσίευμα η Corriere dello Sport, με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει ότι ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ, με ισχύ από τον Ιούνιο του 2024.

Το άρθρο το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, αφού τονίζει ότι το ποσό που έχει προσφερθεί στον προπονητή της Ρώμα είναι 50 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X