Ντε Τζέρμπι:«Καλύτερος στον κόσμο ο Γκουαρδιόλα,χαίρομαι όταν τον ακούω να μιλάει για μένα»

Ντε Τζέρμπι:«Καλύτερος στον κόσμο ο Γκουαρδιόλα,χαίρομαι όταν τον ακούω να μιλάει για μένα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Μπράιτον απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπράιτον έκανε πέρυσι μία εκπληκτική σεζόν υπό την καθοδήγηση του Ρομπέρτο Ντι Τζέρμπι και την εξαργύρωσε ιδανικά αφού πήρε για πρώτη φορά εισιτήριο για την Ευρώπη που την έφερε σε όμιλο του Europa League απέναντι σε ΑΕΚ, Μαρσέιγ και Άγιαξ.

Φέτος, παρουσιάζεται εξίσου δυνατή και το δείχνει με την παρουσία της στην Premier League όπου βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά από οκτώ αγωνιστικές, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου θα έχει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία παίζοντας στο «Έτιχαντ» απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι πολύ δύσκολο να προετοιμάζεσαι για να παίξεις απέναντι στην Σίτι. Είναι το δυσκολότερο ματς και θέλουν να κρατήσουν τη μπάλα όπως εμείς.

Είναι μία δυνατή πρόκληση», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (20/10), για να αποθεώσει κατόπιν τον ομόλογό του, Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους προπονητές του κόσμου και χαίρομαι όταν τον ακούω να μιλάει για μένα και ταυτόχρονα νιώθω λίγο αμήχανα.

Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε, η ομάδα δεν είναι ακόμη μεγάλη. Έχουμε πάθος και θα πρέπει να το δείξουμε πολύ τη φετινή σεζόν».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X