Βιλερμπάν: Τέλος ο Τι Τζέι Πάρκερ

Βιλερμπάν: Τέλος ο Τι Τζέι Πάρκερ
Photo Credits: INTIME

Ο Τι Τζέι Πάρκερ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βιλερμπάν έπειτα από το απογοητευτικό ξεκίνημα των Γάλλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιλερμπάν έπεσε στο 0-4 στη EuroLeague μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη ήταν το τελευταίο ματς του Τι Τζέι Πάρκερ ως head coach των Γάλλων που ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 39χρονο προπονητή.

Ο Πάρκερ εντάχθηκε στο σταφ της Βιλερμπάν το 2013 ως ασίσταντ κόουτς, πλαισιώνοντας διαδοχικά τους Πιέρ Βενσάν, JD Τζάκσον και Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Το 2020 προβιβάστηκε στη θέση του πρώτου προπονητή, κατακτώντας δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα στη Γαλλία (2021, ’22), το Coupe de France (2022) και το Leaders Cup (2023). Παρ’ όλα αυτά, η κακή πορεία και οι τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη EuroLeague σε συνδυασμό με το 4-3 στη γαλλική λίγκα είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τη Βιλερμπάν, πρόεδρος της οποίας είναι ο αδελφός του, Τόνι Πάρκερ.

Η γαλλική ομάδα θα πορευτεί προσωρινά με τους Ζαν-Κριστόφ Πρατ και Πιερίκ Πουπέτ. Οι περιπτώσεις των Αντρέα Τρινκιέρι και Γκόρντον Χέρμπερτ ήλθαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο της Βιλερμπάν. Σε ό,τι αφορά τον Χέρμπερτ, ο Καναδός προπονητής επιβεβαίωσε πως παραμένει στην Εθνική Γερμανίας και δεν θα πάει στη Βιλερμπάν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X