Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση σε Αντσελότι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση σε Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Προφορική πρόταση στον Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αέρα παραμένει το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, καθώς παρά το γεγονός πως ο Ιταλός έχει φέρει στην κορυφή της La Liga τη Ρεάλ, στην Ισπανία επιμένουν πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Μαδρίτη μετά το καλοκαίρι.

Και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας συνεχίζει το στενό πρέσινγκ ώστε να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σελεσάο, όμως φαίνεται πως δεν είναι η μόνη!

Σύμφωνα άλλωστε με το «El Chiringuito», ο Ιταλός allenatore έχει δεχθεί προφορική πρόταση και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τη στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να χάνει δυναμική στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ», στην Ισπανία φέρνουν στο προσκήνιο τον τεχνικό της Βασίλισσας για πιθανό αντικαταστάτη του.

«Δεν είναι γραπτή πρόταση, αλλά την έχουν κάνει προφορικά μέσω του ατζέντη του. Είναι από την Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα τον έπαιρναν ακόμα και αύριο» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον δημοσιογράφο του «El Chiringuito».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X