Την τιμητική του θα έχει ο Αζάρ στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ από τους φιλάθλους των «μπλε»

Οριστικό: Αποσύρεται στα 32 του ο Αζάρ!
Photo Credits: INTIME

Ένα γνωστό πανό που αφορά τον Αζάρ, θα εμφανίσουν οι φίλαθλοι της Τσέλσι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντεν Αζάρ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, δηλαδή να αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Βέλγος επιθετικός δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση στην καριέρα του αλλά ο περισσότερος «ποδοσφαιρικός λαός» θα τον θυμάται για το σπουδαίο πέρασμα του στην Τσέλσι.

Μπορεί στη Ρεάλ να μη θέλουν να τον βλέπουν, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης δαπάνησε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, στην Τσέλσι όμως ο Αζάρ θα είναι για πάντα ένα αγαπητό πρόσωπο, κάτι που αναμένεται να αποδείξουν και στο μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ (21-10-23) οι φίλαθλοι της.

Όπως γνωστοποίησε ο σύνδεσμος των «μπλε», κατά τη διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, θα σηκωθεί ένα χαρακτηριστικό πανό του Έντεν Αζάρ, το οποίο ήταν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Τσέλσι, όταν αγωνιζόταν με τους Λονδρέζους ο Βέλγος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον τιμήσουν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X