Ρούνεϊ για Μπέλιγχαμ:«Ο Μπέλιγχαμ θα έχει μια πτώση κάποια στιγμή κι είναι σημαντικό να μην τον σκοτώσουμε»

Ρούνεϊ για Μπέλιγχαμ:«Ο Μπέλιγχαμ θα έχει μια πτώση κάποια στιγμή κι είναι σημαντικό να μην τον σκοτώσουμε»

«Ηγέτη» χαρακτήρισε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος τόνισε οτι κάποια στιγμή ο σάρ της Ρεάλ θα θέλει στίρηξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς ήδη με τη φανέλα της Ρεάλ έχει σημειώσει 10 γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 10 παιχνίδια, ενώ στον αγώνα της Αγγλίας με την Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2024 συμμετείχε στα δύο τέρματα των «τριών λιονταριών».

Ο 20χρονος Άγγλος θεωρείται για πολλούς από τους κορυφαίους παίκτες, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να τον χαρακτηρίζει “ηγέτη”. Ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ ωστόσο, υποστήριξε ότι θα έρθει κάποια στιγμή που ο μέσος των “μερένγκες” θα παρουσιάσει μία πτώση.

«Αυτό που κάνει ο Μπέλιγχαμ είναι απίστευτο. Έδειξε την ικανότητα και την ωριμότητά του παίρνοντας ένα ρίσκο και πηγαίνοντας από την Ντόρτμουντ στη Ρεάλ. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Στη συνέχεια, η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο στη Ρεάλ κι η έναρξη της σεζόν όπως έκανε με την Αγγλία ήταν φανταστικό.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, είναι μελλοντικός αρχηγός. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το πώς φέρεται, πώς μιλάει, πώς παίζει. Είναι ήδη ηγέτης στα 20 του.

Αλλά ο Μπέλιγχαμ θα έχει μια πτώση κάποια στιγμή κι είναι σημαντικό να μην τον σκοτώσουμε όταν συμβεί αυτό. Θα συμβεί. Ο Τζουντ έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους καλύτερους αν συνεχίσει όπως τώρα. Πρέπει όμως να τον στηρίξουμε.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη όταν έχει πέφτει η φόρμα του ή έχει πρόβλημα εκτός γηπέδου. Είναι δύσκολο να να μην υπάρχει “βαβούρα” γύρω από αυτό. Παίζεις για τη Ρεάλ. Ένα κακό παιχνίδι να κάνεις και θα μπορούσαν να σου επιτεθούν. Υπάρχει επίσης, μεγάλη πίεση στην Αγγλία. Έτσι, όταν πέσει, ας υποστηρίξουμε κι αυτόν και τους άλλους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X