Ο Μέσι ξεπέρασε τον Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Λεμπρόν Τζέιμς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένας τίτλος για τον Λίο Μέσι, καθώς αναδείχθηκε ο πιο εμπορεύσιμος ποδοσφαιριστής του 2023.

Αφού ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Αργεντινής στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να παραλάβει την 8η (!) «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, διαδεχόμενος τον Καρίμ Μπενζεμά. Παράλληλα, ο 36χρονος «pulga», αναδείχθηκε ως ο αθλητής με τις υψηλότερες εμπορικές δυνατότητες για το έτος 2023.

Αυτό προκύπτει από την ετήσια κατάταξη για τους «πιο εμπορεύσιμους αθλητές του 2023» από την SportsPro Media, που δίνει προτεραιότητα στις αναφορές αθλημάτων με υψηλή προβολή. Ο διάσημος Αργεντινός της Ιντερ Μαϊάμι, προηγήθηκε του «αστέρα» του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς καθώς και της Αμερικανίδας ποδοσφαιρίστριας Άλεξ Μόργκαν.

Οσον αφορά στον Κιλιάν Μπαπέ, βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ σημειώνεται ότι στον σχετικό πίνακα, οι αθλητές ταξινομούνται σύμφωνα με τρεις δείκτες και συγκεκριμένα, τον αντίκτυπο της εικόνας του αθλητή που συνδέεται ιδίως με τις αθλητικές του επιδόσεις, το κοινό τους (φήμη και θαυμαστές) και την οικονομική τους πτυχή (δυνατότητα ανάπτυξης, απόδοση επένδυσης).

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X