Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ολοταχώς για sold out η Μαρσέιγ στο ματς με την Ένωση

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ολοταχώς για sold out η Μαρσέιγ στο ματς με την Ένωση
Photo Credits: INTIME

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου ότι το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα κινείται σε επίπεδα sold out

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου ότι το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα κινείται σε επίπεδα sold out, αναμένοντας πάνω από 64.000 φιλάθλους στο Βελοντρόμ!

Τεράστιο ενδιαφέρον δείχνουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο Βελοντρόμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου στο Europa League, κάτι φυσικά που ισχύει και για τους φίλους της ΑΕΚ που θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη Μασσαλία.

Όπως ενημέρωσε η Μαρσέιγ τους ρεπόρτερ της γαλλικής ομάδας, σύμφωνα με την κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων, ο σύλλογος πάει για ρεκόρ προσέλευσης θεατών στα ευρωπαϊκά ματς στο Βελοντρόμ αναμένοντας πάνω από 64.000 οπαδούς το βράδυ της επόμενης Πέμπτης!

Η Μαρσέιγ έχει δύο βαθμούς στον όμιλο μετά τις ισοπαλίες με Άγιαξ και Μπράιτον, στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Για τους «Φωκαείς» πάντως αυτή τη στιγμή προέχει το ντέρμπι του Σαββάτου (21/10) στην έδρα της Νις για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X