Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Κασεμίρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Κασεμίρο
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε ο Κασεμίρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, θα χάσει τον σαββατιάτικο (21/10) αγώνα της στην Premier League στο Σέφιλντ με την τοπική Γιουνάιτεντ, καθώς τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις της Εθνικής Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος την Πέμπτη (19/10).

Αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η «σελεσάο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας 79 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 εναντίον της Βενεζουέλας, ενώ ακολούθως έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι στην ήττα με 2-0 από την Ουρουγουάη.

«Ο Κασεμίρο παρέμεινε στη Βραζιλία, κατόπιν συμβουλής του συλλόγου, για να αναρρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε ενώ έπαιζε για τη χώρα του», ανέφερε η Γιουνάιτεντ.

Ο 31χρονος αναμένεται να επιστρέψει στο Carrington στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να συνεχίσει τις προπονήσεις, πρόσθεσε ο σύλλογος της Premier League.

Από εκεί και πέρα ο Βραζιλιάνος θα χάσει ούτως ή άλλως και τον εντός έδρας αγώνα με την Κοπεγχάγη στο Champions League την Τρίτη (24/10), καθώς αποβλήθηκε στην ήττα με 3-2 από τη Γαλατασαράι στις 3 Οκτωβρίου.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X