Αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού: «Το γήπεδο είναι επικίνδυνο για τα παιδάκια που είναι δίπλα στο σχολείο»

Αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού: «Το γήπεδο είναι επικίνδυνο για τα παιδάκια που είναι δίπλα στο σχολείο»
Photo Credits: INTIME

Θέση για την απόφαση να κλείσει επ' αόριστον το γήπεδο των Σερρών πήρε ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται ο Πανσερραϊκός μετά την απόφαση να κλείσει επ’ αόριστον το γήπεδο των Σερρών λόγω των προβλημάτων της στατικότητας, το οποίο γίνεται ακόμα πιο σοβαρό από την στιγμή που υπάρχει και σχολείο κοντά στο γήπεδο.

Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, πήρε θέση πάνω στο ζήτημα και εξήγησε τους λόγους που πάρθηκε μία τέτοια απόφαση.

Αναλυτικά:

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, μια σκληρή μέρα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια των πολιτών, των φιλάθλων, των Σερραίων. Όσο κι αν μας στεναχωρεί αυτό που καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να γίνει χαιρόμαστε τουλάχιστον που έστω και αργά μπήκαμε σε μια διαδικασία καθαρότητας, νομιμότητας και ξεκαθαρίσματος του τι συμβαίνει στο γήπεδό μας.

Δεν μιλάμε για στατική επάρκεια 50, 100, 200 φιλάθλων. Μιλάμε για δύο κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα. Είναι δυνατόν να παίζουμε ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε σε μια γιορτή και να ακούμε μέσα εμείς ότι αυτή η κερκίδα είναι επικίνδυνη να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κόσμο κι από πίσω να έχει ένα σχολείο; Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι, δεν με ενδιαφέρει το αν θα παίξουμε ή όχι.

Εμείς ως Πανσερραϊκός θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε από την αρχή. Ότι χωρίς φορτίο κινδυνεύει να πέσει η θύρα όχι δεν το γνωρίζαμε. Ως άνθρωπος θα σας πω ότι πρέπει να κλείσει η θύρα, να κλείσει το σχολείο, να κλείσει και η Ραιδεστού, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να λέμε ότι ακολουθήσαμε ακριβώς τους κανόνες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X