Κηφισιά: Πρόβλημα με Πέιο, χωρίς Παπασάββα κόντρα στην ΑΕΚ

Κηφισιά: Πρόβλημα με Πέιο, χωρίς Παπασάββα κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον αρχηγό της, Αντώνη Παπασάββα η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ, πρόβλημα με Πέιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Πέιος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη γάμπα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ κρίνεται ως αμφίβολη. Στο ματς με την ΑΕΚ θα εκτίσει ποινή ο Παπασάββας.

Απρόοπτο κατά την προετοιμασία της Κηφισιάς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Νίκος Πέιος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη γάμπα και η συμμετοχή του κόντρα στους Κρητικούς κρίνεται ως αμφίβολη. Η κατάσταση του 24χρονου χαφ θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο (21/10).

Αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που «πονοκεφαλιάζει» τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχε στη διάθεση του τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή δεν αποκλείεται να δούμε τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μοργκάν Σναϊντερλάν και Λοΐκ Λαντρ, οι οποίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Λαμία.

Τέλος, ο αρχηγός Αντώνης Παπασάββας συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Καισαριανή για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X