«Συναγερμός» με τις μεταδόσεις της Ligue 1, κίνδυνος να μείνει χωρίς τηλεοπτική «στέγη»!

«Συναγερμός» με τις μεταδόσεις της Ligue 1, κίνδυνος να μείνει χωρίς τηλεοπτική «στέγη»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρουτίνα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια η εμφάνιση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο μεγάλων κατηγοριών της Γαλλίας. Για ακόμη μια φορά, οι Γάλλοι φαίνεται πως ζητάνε υπέρογκα ποσά για να παραχωρήσουν το «οκ» για την κάλυψη των αγώνων της Ligue 1 και της Ligue 2, κάτι που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωντανή μετάδοση των αναμετρήσεων!

Σύμφωνα με την «Sun», οι Γάλλοι ζήτησαν και πάλι απίστευτα ποσά για να παραχωρήσουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα. Όπως αναφέρεται στο αγγλικό δημοσίευμα, τα δύο πρωταθλήματα ζήτησαν ένα ποσό της τάξης των (σχεδόν) 800 εκατομμυρίων ευρώ για να «δώσουν» τις αναμετρήσεις των δύο πρωταθλημάτων τους σε κάποια συνδρομητική εταιρία!

Αποτέλεσμα; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση στο… τραπέζι και έτσι το πρόβλημα και ο κίνδυνος να μη μεταδοθούν στην τηλεόραση, παιχνίδια ενός εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, μοιάζει αρκετά υψηλός.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η κατάσταση, είναι να ρίξουν οι Γάλλοι τις απαιτήσεις τους. Από την άλλη, οι άνθρωποι της Ligue 1, αλλά και εκείνοι της Ligue 2, θεωρούν ότι το «combo» πακέτο που προσφέρουν είναι σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς το συμβόλαιο της Premier League φέρεται να αγγίζει τα 6 δισ. ευρώ! Βέβαια, οι διαφημίσεις και οι χορηγίες που έχει το πρωτάθλημα της Αγγλίας δίνουν τη δυνατότητα στη διοργανώτρια αρχή να έχει τέτοιες οικονομικές απαιτήσεις για τη μετάδοση των αναμετρήσεων της Premier League…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X