Γίνονται μέλη της Μπενφίκα για ένα εισιτήριο οι οπαδοί της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Γίνονται μέλη της Μπενφίκα για ένα εισιτήριο οι οπαδοί της Ρεάλ Σοσιεδάδ
Photo Credits: INTIME

Έναν πρωτόγνωρο τρόπο χρησιμοποίησαν οι οργανωμένοι της Ρεάλ Σοσιεδάδ ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας τους με την Μπενφίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βάσκοι φίλαθλοι, είχαν μια φαεινή ιδέα ώστε να καταφέρουν να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να γίνουν μέλη του Πορτογαλικού συλλόγου, πληρώνοντας το αντίτιμο των 20 ευρώ για την εγγραφή και άλλα 30 για το εισιτήριο.

Αυτή η τρέλα τους όμως εντοπίστηκε από αετούς, οι οποίοι ακύρωσαν άμεσα και τις συνδρομές και τα εισιτήρια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, αυτή τη στιγμή οι οπαδοί της Σοσιεδάδ έχουν λάβει πίσω μόνο τα χρήματα του εισιτηρίου, καθώς οι Πορτογάλοι δεν τους έχουν επιστρέψει το ποσό που έδωσαν για τις εγγραφές στον σύλλογο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X