Γκάρι Νέβιλ: Μετά το ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ υπέγραψε με τηλεοπτικό σόου που βλέπουμε και στην Ελλάδα

Γκάρι Νέβιλ: Μετά το ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ υπέγραψε με τηλεοπτικό σόου που βλέπουμε και στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάρι Νέβιλ αναμένεται να καθίσει σε μία από τις πολυθρόνες στην επόμενη σεζόν του Dragon’s Den

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει στην πλατφόρμα. Βέβαια, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ, της Λος Άντζελες Γκάλαξι, της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ήταν ο μόνος κερδισμένος της υπόθεσης, αφού κι ένας πρώην συμπαίκτης του που σχολιάζει πολλά γεγονότα της ζωή τους, φαίνεται πως βρήκε αμέσως νέα δουλειά χάρη στη συμμετοχή του στο πρότζεκτ.

Μιλάμε φυσικά για τον Γκάρι Νέβιλ, τον επί χρόνια δεξιό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολύ καλό φίλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πραγματικά έκλεψε την παράσταση με το χιούμορ και τα σχόλιά του στην παραγωγή του Netflix. Βλέποντας αυτή την επιτυχία, το βρετανικό BBC αποφάσισε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του με συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι, ο Γκάρι Νέβιλ αναμένεται να καθίσει σε μία από τις πολυθρόνες στην επόμενη σεζόν του Dragon’s Den, του επιχειρηματικού σόου, που την προηγούμενη σεζόν είδαμε και στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο 48χρονος Νέβιλ μεταμορφώνεται, λοιπόν, από «κόκκινος διάβολος» σε «δράκο» και θα περιμένει να ακούσει τις επιχειρηματικές ιδέες των διαγωνιζομένων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να επενδύσει στα πρότζεκτ τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC SPORT (@bbcsport)

Από τότε που αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, ο Νέβιλ εργάστηκε ως σχολιαστής για το Sky Sports και το ITV, ενώ έγινε συνιδιοκτήτης της Salford City FC, μαζί με τον αδερφό του, Φιλ, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του, Νίκι Μπατ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Παράλληλα, έχει στην κατοχή του δύο ξενοδοχεία στο Μάντσεστερ, αλλά και μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων.

Για τη συμμετοχή του στο βρετανικό Dragons’ Den του BBC, ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε πως «είναι χαρά μου να συμμετέχω στο σόου ως guest στη νέα σεζόν και να βλέπω μερικές καταπληκτικές παρουσιάσεις από εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Ήταν προνόμιο να μοιραστώ τις γνώσεις και την καθοδήγησή μου με τους γενναίους επιχειρηματίες που μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να περιμένετε να δείτε αν δεσμεύτηκα για κάποια επένδυση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X