Σαλάχ: «Όλες οι ζωές είναι ιερές»

Σαλάχ: «Όλες οι ζωές είναι ιερές»

Με βίντεό του στα social media ζήτησε ανθρωπιστική βοήθεια στη λωρίδα της Γάζας τονίζωντας οτι όλες οι ζωές είναι ιερές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σκηνές βαναυσότητας στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται, με αποκορύφωμα βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα το βράδυ της Τρίτης (17/10). Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με VIDEO που ανήρτησε στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ κάλεσε σε διακοπή της σφαγής, τονίζοντας πως όλες οι ζωές είναι ιερές. Μάλιστα, υπογράμμισε πως πρέπει να επιτραπεί να μπει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
ο μήνυμα του Σαλάχ:

“Δεν είναι εύκολο να μιλάς σε στιγμές, όπως αυτή. Υπάρχει πάρα πολλή βία και βαναυσότητα. Δεν αντέχεται να βλέπεις την κλιμάκωση των τελευταίων εβδομάδων. Όλες οι ζωές είναι ιερές και πρέπει να προστατεύονται, οι σφαγές πρέπει να σταματήσουν, διαλύονται οικογένειες. Αυτό που είναι ξεκάθαρο τώρα είναι πως πρέπει να επιτραπεί άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, οι άνθρωποι είναι σε άθλια κατάσταση.

Οι σκηνές στο νοσοκομείο το χθεσινό βράδυ ήταν τρομακτικές, οι άνθρωποι στη Γάζα, χρειάζονται φαγητό, ιατρικά υλικά άμεσα. Καλώ τους παγκόσμιους ηγέτες να έρθουν, ώστε να αποτρέψουν περαιτέρω σφαγές, η ανθρωπότητα πρέπει να επικρατήσει”

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X