Στον αέρα το Πανσερραϊκός-Άρης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

Στον αέρα το Πανσερραϊκός-Άρης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Photo Credits: INTIME

Προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ενδέχεται να φέρουν την αναβολή του ερχόμενου αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικά… πρόβλημα στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών και στον αέρα η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη.

Όπως ανέφερε ο bwinΣΠΟΡ FM θα υπάρξει αύριο Πέμπτη (19/10) σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Σερρών και αναμένεται να διαπιστωθεί εκεί εάν μπορεί να φιλοξενηθεί το ερχόμενο ματς!

Διότι προέκυψε μετά από νεότερους ελέγχους στο γήπεδο πως υπάρχει θέμα με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη θύρα 6!

Το φοβερό είναι πως όλα αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τα έργα που έγιναν στο γήπεδο και μάλιστα είχε δοθεί η σχετική άδεια για τη φιλοξενία παιχνιδιών της πρώτης κατηγορίας. Κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν ήδη δύο αγώνες του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Να σημειωθεί πως έχουν διατεθεί ήδη αρκετά εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι, αφού θα υπάρξουν και οπαδοί του Άρη στο γήπεδο, με τη ζήτηση να είναι μεγάλη.

Νεότερα αναμένεται να υπάρξει μετά την αυριανή σύσκεψη και μένει να φανεί αν μπορεί να βρεθεί λύση ή θα υπάρχει αναβολή σε άλλο ένα ματς!

Μια λύση θα μπορούσε να είναι να μείνει ένα κομμάτι του γηπέδου κλειστό, όπου δηλαδή υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι δύσκολο αφού θα έχει μειωθεί δραματικά η χωρητικότητα στις εξέδρες, σε ένα ματς θα υπάρξει και μετακίνηση οπαδών του Άρη.

Το να βρεθεί τόσο σύντομα κάποιο άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι μοιάζει δύσκολο, εκτός και αν αποφασιστεί αντιστροφή της έδρας και διεξαχθεί ο αγώνας στο «Κλ. Βικελίδης». Ή αν τελικά φτάσουμε στην έσχατη λύση, την αναβολή του παιχνιδιού…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X