«Μεγαθήρια» στον ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού: Αποκλείστηκε από ομάδα Β' Σερβίας η Μπάτσκα Τόπολα

«Μεγαθήρια» στον ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού: Αποκλείστηκε από ομάδα Β' Σερβίας η Μπάτσκα Τόπολα
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει μεγαθήρια στον δρόμο του στην Ευρώπη, όπως η Μπάτσκα Τόπολα που αποκλείστηκε από ομάδα Β' Σερβίας στο Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάτσκα Τόπολα, το «μεγαθήριο» που έχει απέναντι του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, πάλεψε με το Σμεντέρβο – ομάδα Β’ κατηγορίας στη Σερβία – και τελικά ηττήθηκε. Η γηπεδούχος νίκησε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και έτσι πήρε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου.

Δεν επέστρεψε ιδανικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μπάτσκα Τόπολα, αφού η αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε στους «32» του κυπέλλου Σερβίας και αποκλείστηκε. Αντίπαλός της το Σμεντέρβο – ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της χώρας – το οποίο άντεξε μέχρι τα πέναλτι και τελικά εκεί πήρε το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Ντούσαν Τσβετίνοβιτς, ο οποίος πέτυχε ίσως το αυτογκόλ της χρονιάς. Ο αμυντικός έκανε γύρισμα προς τον τερματοφύλακα, όμως έβαλε παραπάνω δύναμη απ’ όσο έπρεπε. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 69′ και οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Το ματς όμως ισορρόπησε μετά από λίγο, με τον Γιόβαν Βλαλούκι, ο οποίος στο 76′ έκανε το 1-1.

Μετά τον Τσβετίνοβιτς, μοιραίος ήταν και ο Πέταρ Στάνιτς. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί ο μέσος αστόχησε για τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος έστειλε την μπάλα στην κερκίδα, την ώρα που οι αντίπαλοι του ευστόχησαν και στις πέντε εκτελέσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X