Γαλλίδα γερουσιάστρια ζήτησε την αφαίρεση της χρυσής μπάλας του Μπενζεμά

Γαλλίδα γερουσιάστρια ζήτησε την αφαίρεση της χρυσής μπάλας του Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Μετά τις κατηγορίες περί δεσμών του με τρομοκρατική οργάνωση,γερουσιάστρια ζήτησε την αφαίρεση της Χρυσής Μπάλας του Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού αλλά και σοκ παρακολουθώντας την κορύφωση της κόντρας μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να είναι τραγικος καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μάλιστα, μέσα σε μία βαριά ατμόσφαιρα, ο Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλδ Νταρμανέν, να κάνει δήλωση-βόμβα την Τρίτη υποστηρίζοντας πως ο πρώην ηγέτης της Ρεάλ και νυν στράικερ της Αλ Ιτιχάντ διατηρεί δεσμούς με μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση.

 

Γαλλίδα γερουσιάστρια ζήτησε την αφαίρεση της χρυσής μπάλας του Μπενζεμά

Γαλλίδα γερουσιάστρια ζήτησε να αφαιρεθεί από τον Καρίμ Μπενζεμά η Χρυσή Μπάλα

Την Τετάρτη (18/10) ο έμπειρος φορ βρέθηκε εκ νέου στο στόχαστρο ενός σημαίνοντος προσώπου, με την Γαλλίδα γερουσιάστρια, Βαλερί Μπογέ, να δημοσιεύει στα social media επιστολή της, μέσω της οποίας ζητάει να του αφαιρεθεί τόσο η Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε το 2022 όσο και η γαλλική υπηκοότητα.

“Δεν μπορούμε να δεχτούμε πως ένας Γάλλος που έχει διπλή υπηκοότητα κα ο οποίος είναι διεθνώς γνωστός, θα μπορούσε να ατιμάσει ή ακόμη και να προδώσει τη χώρα μας με αυτό τον τρόπο”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το κύμα που έχει σηκωθεί κατά του Μπενζεμά “πυροδοτήθηκε” από ένα τιτίβισμα του Γάλλου φορ, ο οποίος είχε εκφράσει τη στήριξή του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην Λωρίδα της Γάζας, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Όλες οι ευχές μας πηγαίνουν στους κατοίκους της Γάζας που είναι για ακόμη μία φορά θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται γυναίκες ή παιδιά”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X