Το Europa League αποθεώνει την ΑΕΚ για την πρωτοκαθεδρία στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης (ΦΩΤΟ)

Το Europa League αποθεώνει την ΑΕΚ για την πρωτοκαθεδρία στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Europa League για την πρωτοκαθεδρία της ΑΕΚ με φωτογραφία Βίντα - Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Europa League αποθεώνει την ΑΕΚ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον επίσημο λογαριασμό του Europa League στα social media, η UEFA αναφέρεται στην πρωτοκαθεδρία της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης που είναι μαζί με τις Μαρσέιγ, Μπράιτον, αλλά και τον μεγάλο Άγιαξ.

«Η ΑΕΚ προηγείται στον 2ο όμιλο, TOP», αναφέρεται στην ανάρτηση με φωτογραφία του leader της άμυνας και σκόρερ με τον Άγιαξ, Ντομαγκόι Βίντα, αλλά και του αρχηγού της Ένωσης, Σέρχιο Αραούχο. Επί της ουσίας η ΑΕΚ αποθεώνεται από τους Ευρωπαίους για την παρουσία της και τη βαθμολογική της συγκομιδή στον όμιλο.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη αίσθηση στην Ευρώπη όντας στην κορυφή ενός ομίλου που έχει χαρακτηριστεί «φωτιά» και απέναντι σε ομάδες με τεράστια μπάτζετ, αλλά μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, όπως είναι ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ και βέβαια η Μπράιτον που έχει κάνει, ήδη, αίσθηση με την πορεία της τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε την ανάρτηση:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X