Προπονητής Αυστραλίας: «Θέλουμε την υποστήριξη της κυβέρνησης, πρέπει να είμαστε ασφαλείς»

Προπονητής Αυστραλίας: «Θέλουμε την υποστήριξη της κυβέρνησης, πρέπει να είμαστε ασφαλείς»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει να διασφαλίσει ότι οι «Socceroos» θα παίξουν τα προκριματικά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Παλαιστίνης σε ένα ασφαλές, ουδέτερο γήπεδο λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια στην περιοχή.

Η Αυστραλία πρόκειται να παίξει με την ομάδα της Παλαιστίνης στα προκριματικά στη ζώνη της Ασίας στις 21 Νοεμβρίου, σε μια έδρα που θα αποφασιστεί.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστούμε την υποστήριξη της κυβέρνησης σε τέτοιου είδους αποφάσεις σχετικά με το πού παίζουμε με την Παλαιστίνη, ακόμη και με τον Λίβανο», είπε ο Άρνολντ σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο.
«Εξαιτίας αυτού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι πολύ τρομακτικό. Προφανώς δεν είμαστε πάνω από όλα όσα συμβαίνουν στον τομέα της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή, αναμφίβολα η κυβέρνηση ασχολείται περισσότερο με αυτό από εμάς, οπότε δώστε μας κάποια βοήθεια ώστε η απόφαση να είναι ασφαλής. Πρέπει να είμαστε ασφαλείς», πρόσθεσε.

Η Αυστραλία κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία με 2-0 σε φιλικό στο Λονδίνο την Τρίτη, τον τελευταίο της αγώνα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 εναντίον του Μπαγκλαντές στη Μελβούρνη, στις 16 Νοεμβρίου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X