Εγκρίνεται άμεσα η είσοδος του Ράτκλιφ στην ομάδα με το 25% των μετοχών

Εγκρίνεται άμεσα η είσοδος του Ράτκλιφ στην ομάδα με το 25% των μετοχών
Photo Credits: INTIME

Μπαίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράτκλιφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνει άμεσα, καθώς η οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, άνοιξε την πόρτα στον Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος συμφώνησε για την αγορά της μειοψηφίας της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο όμιλος INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για την αγορά της ομάδας του Μάντσεστερ, καθώς οι οπαδοί της ομάδας τον στηρίζουν για ν’ απαλλαγούν από τους Γκλέιζερ, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για τις χαμηλές «πτήσεις» των «κόκκινων διαβόλων» τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν ο Ράτκλιφ πάντως αναπροσαρμόζει την τακτική του και ολοκλήρωσε τις επαφές για την αγορά του 25% των μετοχών, αντί 1.3 δισ. λιρών, ώστε να μπει στα διοικητικά του συλλόγου, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισ. λιρών θα είναι συνέταιρος των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ. Τα ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν πως ο Ράτκλιφ θα έχει λόγο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πιθανότατα βάζοντας στην ομάδα και τον σύμβουλό του, Σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ.

Επίσης σχεδιάζει την επέκταση της χωρητικότητας του «Ολντ Τράφορντ», αλλά και την αγορά νέων παικτών. Το Δ.Σ. του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα για να καλοσωρίσει τον Αγγλο επιχειρηματία στο μετοχικό σχήμα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X