Μπέλιγχαμ: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ 10-15 χρόνια»

Μπέλιγχαμ: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ 10-15 χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Ο Άγγλος πανηγύρισε την πρόκριση της εθνικής του στο Euro 2024 και δεν έχασε ευκαιρία να δείξει την αφοσίωση του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήρθε για να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δηλώνει και ο ίδιος.

Η Αγγλία επικράτησε της Ιταλίας με 3-1 στο Γουέμπλει με τον άσο της Ρεάλ, να είναι ένας από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση μίλησε για το παιχνίδι, την απόδοση της ομάδας, αλλά και τους στόχους του με την Βασίλισσα.

«Το απόλαυσα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πιστεύαμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε. Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία θέλεις να παίξεις. Έχουμε δείξει στους οπαδούς πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε. Νομίζω ότι ο κόσμος χάρηκε σήμερα. Δεν παίζω πολύ στην Αγγλία, οπότε πάντα απολαμβάνω να έρχομαι εδώ», τόνισε ο 20χρονος.

Ενώ δεν δίστασε να δείξει την αφοσίωση του στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα 10-15 χρόνια της ζωής μου. Είναι εκεί που θέλω να είμαι, μου αρέσει να είμαι εδώ», τόνισε προσθέτοντας: «Το να είμαι στη Ρεάλ με βελτίωσε ως παίκτη 100%. Το να βρίσκεσαι κοντά σε αυτές τις νοοτροπίες και την ποιότητα των παικτών κάθε μέρα σε οδηγεί σε ένα νέο ψυχικό, σωματικό και τεχνικό επίπεδο».

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X