Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η χειρότερη ομάδα στην Ολλανδία βάσει στατιστικών ο Άγιαξ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η χειρότερη ομάδα στην Ολλανδία βάσει στατιστικών ο Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Ο Αίαντας βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας του και βάσει αριθμών θα έπρεπε να βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη μοίρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγιαξ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας και πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην Eredivise, τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είναι χειρότερα.

Μετά από 6 ματς, ο Αίαντας έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει 8 φορές, ενώ έχει δεχθεί 12 γκολ.

Αν όμως λάβουμε υπόψιν μας στατιστικούς παραμέτρους, τα πράγματα θα μπορούσαν αν είναι πολύ χειρότερα, καθώς σύμφωνα με τα Xpoints της Opta, o Άγιαξ ναι μεν θα έπρεπε να είχε έναν παραπάνω βαθμό από ότι έχει τώρα (6), θα ήταν όμως στο τελευταία θέση της βαθμολογίας και όχι στην 16η που βρίσκεται τώρα.

Ένας λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι οι ανισορροπίες του ρόστερ. Καθώς εκτός από τον γεγονός πως έχει την νεότερη ομάδα στο πρωτάθλημα με Μ.Ο ηλικίας 22 και 198 ημέρες, ο προπονητής της ομάδας δεν φαίνεται να έχει καταλήξει σε μια σταθερή ενδεκάδα μέχρι τώρα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X