ΑΕΚ: Ως αλλαγή μπήκε ο Πινέδα στο φιλικό παιχνίδι του Μεξικό με τη Γερμανία (VIDEO)

ΑΕΚ: Ως αλλαγή μπήκε ο Πινέδα στο φιλικό παιχνίδι του Μεξικό με τη Γερμανία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μετά το 80 λεπτό μπήκε ως αλλαγή ο Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Μεξικό και της Γερμανίας που διεξάχθηκε χθες στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, πήρε λεπτά συμμετοχής ο Πινέδα της ΑΕΚ.

Το σκορ έληξε ισόπαλο 2-2 και ο Ορμπελίν Πινέδα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν, από εκτέλεση κόρνερ, ο Αντόνιο Ρίντιγκερ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και, με κεφαλιά, έκανε το 1-0. Δώδεκα λεπτά μετά, οι Μεξικανοί ισοφάρισαν, όταν, από κακό διώξιμο του Ρίντιγκερ, ο Λοσάνο έγινε αποδέκτης της μπάλας, έβγαλε σέντρα και ο Αντούνια πλάσαρε για το 1-1. Από εκτελεστής, ο ακραίος φορ της Κρουζ Αζούλ έγινε δημιουργός για την ολική ανατροπή των Μεξικάνων στο 47ο λεπτό. Από τα δεξιά, ο Αντούνια έβγαλε τη σέντρα και ο Έρικ Σάντσες, με κεφαλιά, έβαλε μπροστά στο σκορ το Μεξικό. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Φίλκρουγκ πέρασε στην ενδεκάδα της Γερμανίας και, στο 51′, έκανε το 2-2. Από τα δεξιά, ο Σανέ έκανε τη σέντρα, ο Βιρτς έπιασε τη κεφαλιά, ο Οτσόα απέκρουσε και, στην επαναφορά, ο Φίλκρουγκ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Εθνικής Γερμανίας, έκτο δικό του σε επτά εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέσα στο 2023.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X