ΑΕΚ: «Θέλει τον Σιμάνσκι η Φενέρμπαχτσε»

ΑΕΚ: «Θέλει τον Σιμάνσκι η Φενέρμπαχτσε»

Τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ιστοσελίδα Takvim αναφέρει πως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και πως έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Η Φενέρμπαχτσε αναζητά ένα «εξάρι», καθώς δεν απέκτησε τέτοιον παίκτη το καλοκαίρι και αποτελεί προτεραιότητα για τον Ιανουάριο. Οι πληροφορίες θέλουν πρώτος στόχος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης να είναι ο Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής των Τούρκων Μάριο Μπράνκο, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ, παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Πολωνό μέσο της Ένωσης. Ο 28χρονος χαφ τον τελευταίο χρόνο γνωρίζει ένα limit up στην καριέρα του, κάτω από τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και έχει προκαλέσει τα βλέμματα ομάδων. Γι’ αυτό άλλωστε η ΑΕΚ του ανανέωσε το συμβόλαιο έως το 2027.

Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπράνκο έχει κάνει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του Σιμάνσκι, Μάριους Πιεκάρσκι, ο οποίος έχει στη… στέγη του και τον έτερο Σιμάνσκι, τον Σεμπάστιαν που αγωνίζεται στη Φενέρ.

Δεν αποκλείεται να γίνει και επίσημη κρούση στην ΑΕΚ για τον διεθνή Πολωνό άσο, η αξία του οποίου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπολογίζεται στα 3,5-4 εκατ. ευρώ.

Ο Σιμάνσκι μετρά στην ΑΕΚ 130 παιχνίδια από τον Ιανουάριο του 2020, με 9 γκολ και έξι ασίστ, ενώ με την εθνική Πολωνίας έχει καταγράψει 15 συμμετοχές και 2 γκολ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X