Εθνική Ελπίδων: Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Πορτογαλίας (2-0)

Εθνική Ελπίδων: Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Πορτογαλίας (2-0)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελπίδων το πάλεψε αλλά η Πορτογαλία ήταν ανώτερη και ανάγκασε την Ελλάδα στην πρώτη της ήττα στα προκριματικά EURO U21 με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελπίδων το πάλεψε στο Γκιμαράες, όμως η Πορτογαλία ήταν πολύ ανώτερη και επικράτησε με 2-0.

Πρώτη ήττα για την Εθνική Ελπίδων που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο βροχερό Γκιμαράες, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με την Πορτογαλία.

Οι Ίβηρες είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, ο οποίος ήταν μέσα σε ότι καλό έκαναν οι γηπεδούχοι στο τελικό 2-0 που τους φέρνει στην κορυφή με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Από πάσα του εξτρέμ της Πόρτο, ο Ροντρίγκο Γκόμες με μία διαγώνια βολίδα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τζολάκη για το 1-0 (26’), ενώ ο Κονσεϊσάο τράνταξε το δοκάρι στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Το τελικό 2-0 ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νυν τεχνικού των δράκων, ενώ στο 81ο λεπτό το γκολ του Κοσίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε με τους: Τζολάκη, Τουρκοχωρίτη (46’’ Κοσίδη),  Κωστή, Κωνσταντόπουλο, Κίτσο, Κουρφαλίδη, Μεταξά (61’ Καραμπέρη), Ζουγλή (61’ Δαρέλα), Κρυπαράκο, Σουρλή (84’ Μπελεβώνη), Κούτσια (61’ Νιάρχο).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X