Ντούμφρις: «Είναι ένα πανέμορφο στάδιο η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena - Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο»

Ντούμφρις: «Είναι ένα πανέμορφο στάδιο η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena - Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο»
Photo Credits: INTIME

«Πανέμορφη η Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο», δήλωσε ο άσος της Ολλανδίας, Ντένζελ Ντούμφρις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πανέμορφη η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν αυτός που θέλουμε στην Ευρώπη». Ο χλοοτάπητας είχε την τιμητική του για τους «οράνιε» στο παιχνίδι με την Ελλάδα και σε αυτό ακριβώς στάθηκε… γελώντας ο Ντένζελ Ντούμφρις, μιλώντας στο BN Sports, μετά τη νίκη της Ολλανδίας (16/10, 0-1).

«Μάχη», ελπίδα μέχρι το φινάλε, αλλά τελικά ήττα στο… νήμα. Η Ολλανδία κέρδισε με 1-0 την Εθνική μας ομάδα (16/10) στην OPAP Arena, βάζοντας ουσιαστικά ένα φινάλε στα «όνειρα» της απευθείας πρόκρισης από τα προκριματικά. Το πέναλτι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό, για να ρίξει το… τείχος που είχε υψώσει στη «γαλανόλευκη» εστία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ πάλεψαν, αλλά ακόμα κι αν το ένα εισιτήριο χάθηκε, υπάρχει πάντα η διέξοδος από τα Play Off του Nations League. Το ταξίδι στη Γερμανία για το EURO 2024 είναι ακόμα «ζωντανό»!

Παρ’ όλα αυτά, σύσσωμοι οι «οράνιε» το βράδυ της Δευτέρας (16/10), αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έσπευσαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου. Μαζί και ο Ντένζελ Ντούμφρις, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του BN Sports, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ της Ίντερ, αποτέλεσε για ακόμα μία φορά έναν από τους παίκτες-κλειδιά του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, βάζοντας… δύσκολα στον Κώστα Τσιμίκα, που κλήθηκε να τον αντιμετωπίσει. Πέρα από την κατάσταση του χλοοτάπητα, ο παίκτης των «νερατζούρι» στάθηκε και στην εμφάνιση της Ολλανδίας, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για την εικόνα που αποκόμισε από την Εθνική μας ομάδα.

Πώς ήταν το παιχνίδι για εσάς σήμερα, είχατε προβλήματα με το γήπεδο;

«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν… απίθανος (σ.σ. γέλια)! Όλοι είδαμε το χορτάρι, δεν ήταν η ποιότητα που νομίζω ότι θέλουμε στην Ευρώπη, με όλο τον σεβασμό. Είναι ένα πανέμορφο στάδιο. Πραγματικά μου άρεσε που έπαιξα εδώ. Η Ελλάδα έχει εκπληκτικούς οπαδούς. Αλλά όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν στο αναμενόμενο και επιθυμητό επίπεδο.»

Ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο ματς. Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο;

«Ναι, στο τέλος πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, επειδή ελέγχαμε τον αγώνα. Αμυντικά, ήμασταν αρκετά σταθεροί και νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη καθώς είχαμε σπουδαιότερες ευκαιρίες. Χάσαμε και το πέναλτι άλλωστε στο πρώτο ημίχρονο. Στο φινάλε λοιπόν, είμαι περήφανος που πήραμε τους τρεις βαθμούς.».

Ποια είναι η γνώμη σου για την Εθνική Ελλάδος;

«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Η αμυντική τους λειτουργία σήμερα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Θα πρέπει να συνεχίσουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για να έχουν επιτυχίες.»

Πηγή: bnsports

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X