Εθνική Νέων: Κατέκτησε το τουρνουά που διοργανώθηκε στην Κροατία

Εθνική Νέων: Κατέκτησε το τουρνουά που διοργανώθηκε στην Κροατία
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Νέων επικράτησε 3-0 επί της Εσθονίας και πήρε την πρώτη θέση.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλικών στην Κροατία με την Εθνική Νέων να κερδίζει την Εθνική νέων της Εσθονίας 3-0 και να παίρνει την πρώτη θέση.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Ελλάδα όχι μόνο τερμάτισε πρώτη στον όμιλο αλλά κατέκτησε και το τουρνουά ως αήττητη καθώς είχε επικρατήσει με 4-0 της Βουλγαρίας και είχε αναδειχθεί 1-1 με την Κροατία.

Όσο για το ματς, ο Δρόσος άνοιξε τον χορό των γκολ στο 26ο λεπτό ενώ ο Κάτρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας στο 34′ βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καλοσκάμης στο 60′, με την χώρα μας έτσι να κατακτάει τους τρεις βαθμούς. Αξιοσημείωτο ότι η Ελλάδα είχε την καλύτερη επίθεση (8 γκολ) του τουρνουά και την καλύτερη άμυνα (1 γκολ)

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε η Εθνική Νέων:

Καρακασίδης, Γεωργιάδης, Κατρής, Παναγιωτακόπουλος, Καλοσκάμης, Κοντούρης, Δεληγιάννης, Μπρατσιώτης, Δρόσος, Αμπαρτζίδης, Καστίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Φίλων, Κωττάς, Παπακανέλλος, Τζίμας, Γκούμας, Μαρούτσης, Σαββίδης, Κοσίδης, Σημαντηράκης, Ανδρικόπουλος.

Η τελική κατάταξη του τουρνουά:

1. Ελλάδα (7 β.)
2. Βουλγαρία (6 β.)
3. Κροατία (2 β.)
4. Εσθονία (1 β.)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X