Το πρώτο μήνυμα του νέου δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Τομπούλογλου: «Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας και μόνον!»

Το πρώτο μήνυμα του νέου δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Τομπούλογλου: «Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας και μόνον!»

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής έστειλε ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Τομπούλογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής έστειλε ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου.

«Η νίκη ανήκει στην πόλη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τομπούλογλου.

«Ήρθαμε για να δημιουργήσουμε μια πόλη ανθρώπινη με κέντρο τον πολίτη, τον εργαζόμενο, τον οικογενειάρχη, τα παιδιά, τους νέους, τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ικανότητες», συμπληρώνει και επισημαίνει: «Σταθερός στα πιστεύω μου, θα επιμείνω σε δύο πράγματα: Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας και μόνον! Θα προστατέψουμε την πόλη και τον πολίτη με οποιοδήποτε τίμημα!»

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα Τομπούλογλου:

Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα νίκησαν!!

Εσείς νικήσατε!!

Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!

Κάναμε έναν έντιμο αγώνα, έναν πολιτισμένο αγώνα. Τον ίδιο αγώνα έκαναν και οι άλλοι συνδιασμοί και τους αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο. Για εμάς δεν περισσεύει κανείς απο το άυριο της πόλης μας. Τα πολλά λόγια και οι μεγάλες υποσχέσεις δεν μου ταιριάζουν. Ήρθαμε για να υλοποιήσουμε αυτά που σας υποσχεθήκαμε. Ήρθαμε για να δημιουργήσουμε μια πόλη ανθρώπινη με κέντρο τον πολίτη, τον εργαζόμενο, τον οικογενειάρχη, τα παιδιά, τους νέους, τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Σταθερός στα πιστεύω μου, θα επιμείνω σε δύο πράγματα: Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας και μόνον! Θα προστατέψουμε την πόλη και τον πολίτη με οποιοδήποτε τίμημα!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Με τιμή,

Γιάννης Τομπούλογλου

Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X