Η ΑΕΚ παίρνει θέση για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena: «Κακοπιστία και εμπάθεια να υποστηρίζεται πως το πέταλο έκλεισε από τους οργανωμένους της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ παίρνει θέση για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena: «Κακοπιστία και εμπάθεια να υποστηρίζεται πως το πέταλο έκλεισε από τους οργανωμένους της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίρνει θέση για την προπαγάνδα που στήνεται εναντίον της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά λέγονται και γράφονται από χθες και το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος εναντίον της Ολλανδίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ παίρνει θέση για την προπαγάνδα που στήνεται ορχηστρικά εναντίον της σχετικά με το γήπεδο της, την OPAP Arena.

Συγκεκριμένα πολύς λόγος έγινε για το κλειστό πέταλο στο γήπεδο της Ενωσης ενώ διάφοροι καλοθελητές έγραψαν πως ήταν απόφαση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ να μην βγουν εισιτήρια για τος συγκεκριμένες θύρες.

Όπως λέγεται από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ.

Η αστυνομία έλαβε την απόφαση οι θύρες αυτές να παραμείνουν κλειστές ως ζώνη ασφαλείας με την Ένωση να μην έχει κανένα λόγο να παρέμβει σε μια τέτοια απόφαση από τις Αρχές.

Το γιατί και το πως πάρθηκε αυτή η απόφαση, το που θα έμπαιναν οι φιλοξενούμενοι και όλες οι σχετικές αποφάσεις δεν είναι θέμα της ΑΕΚ φυσικά. Προφανώς και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι από πλευράς ασφάλειας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν κάποια σπασμένα καθίσματα από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ εντός έδρας. Από την στιγμή που στις συσκέψεις ασφαλείας που είχαν γίνει κάποιες μέρες πριν είχε αποφασιστεί να μείνουν κλειστές οι συγκεκριμένες θύρες, δεν κρίθηκε απαραίτητο να τα αντικατασταθούν ενόψει του αγώνα της Εθνικής. Η ΑΕΚ δεν έχει ξανά ματς εντός για δύο εβδομάδες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X