Μολέδο: Στον αέρα η καριέρα του μετά την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στο αίμα του - Ανακοινώνεται η τιμωρία του!

Ούτε που... ήξερε για ΟΣΦΠ ο Μολέδο: «Ενημερώθηκα από το διαδίκτυο για την πρόταση του Ολυμπιακού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Μάιo, καθώς είχε βρεθεί θετικός στην απαγορευμένη ουσία οσταρίνη και πλέον περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του!

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία στον Παναθηναϊκό (2016/18) ακολουθεί εδώ και πέντε μήνες ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ελπίζοντας πως θα δικαιωθεί.

Η Ιντερνασιονάλ στην οποία ανήκε στηρίζει πλήρως τον Μολέδο, ο οποίος είχε ζητήσει την εξέταση δεύτερου δείγματος υποστηρίζοντας πως είναι αρνητικό.

Τα πάντα αναμένονται να κριθούν μέχρι το τέλος του μήνα, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να κινδυνεύει με αποκλεισμό ακόμη και τεσσάρων ετών, καθώς η απαγορευμένη ουσία οσταρίνη που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του μεταξύ άλλων αυξάνει τον μυϊκό όγκο.

Ο Μολέδο, σε περίπτωση που δεν πέσει στα «μαλακά», σκοπεύει να προσφύγει ακόμη και στο CAS προκειμένου να σώσει την καριέρα του, αφού στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X