Καπέλο: «Ο Φαν Νίστελροϊ μου είπε: "Στα αποδυτήρια της Ρεάλ μυρίζει αλκοόλ" και ήταν αλήθεια»

Καπέλο: «Ο Φαν Νίστελροϊ μου είπε: "Στα αποδυτήρια της Ρεάλ μυρίζει αλκοόλ" και ήταν αλήθεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Φάμπιο Καπέλο θυμάται στην Ιταλία τις εμπειρίες του με τον Ρονάλντο Ναζάριο στη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάμπιο Καπέλο, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο στάδια (1996-1997 και 2006-2007), θυμήθηκε στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους 2023/24 του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Γλωσσικών Διαμεσολαβητών (Limec), την ημέρα του 2007 που χρειάστηκε να απολύσει τον Ρονάλντο Ναζάριο από την ομάδα.

«Τον Φεβρουάριο του 2007 αποφάσισα να απολύσω τον Ρονάλντο Ναζάριο, ήταν κάποιος που του άρεσε να κάνει πάρτι και να εμπλέκεται στην ομάδα», εξήγησε ο 77χρονος Ιταλός προπονητής που πέρασε μόλις μισό χρόνο με τον θρυλικό Βραζιλιάνο επιθετικό.

«Ο Ρονάλντο ζύγιζε 94 κιλά εκείνη τη χρονιά. Στην Κορέα, στο Μουντιάλ του 2002, ζύγιζε 82. Του είπα να αδυνατίσει… έφτασε τα 92,5», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Καπέλο -όπως είχε ήδη αποκαλύψει στο «Sky Sports» το 2020- «μια μέρα έφτασε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και μου είπε: “Κύριε, μυρίζει αλκοόλ εδώ στα αποδυτήρια”. Ήταν αλήθεια».

Επιπλέον, ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον προσέγγισε για να του ζητήσει συμβουλές για το πώς θα αποκτήσει τον Βραζιλιάνο σταρ. «Ο Μπερλουσκόνι με κάλεσε μια ημέρα για να μου ζητήσει συμβουλές για μια υποθετική αγορά. Τον συμβούλεψα εναντίον του, λέγοντάς του ότι ήταν ένας τύπου που του αρέσουν τα πάρτι και που σκεφτόταν μόνο τις γυναίκες. Μου είπε, “εντάξει, ευχαριστώ Φάμπο” Την επόμενη μέρα: “ο Ρονάλντο στο Μιλάνο.”»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X