Τα παράπονα των Φαν Ντάικ και Βέχορστ για τον χλοοτάπητα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Τα παράπονα των Φαν Ντάικ και Βέχορστ για τον χλοοτάπητα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Οι δύο παίκτες μίλησαν για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της «Αγιάς Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίχτες της Ολλανδίας πανηγύρισαν την νίκη κόντρα στην Ελλάδα, όμως μετά το παιχνίδι σχολίασαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, για τον αγωνιστικό χώρο της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena», ανέφεραν πως ήταν πολύ κακός και πως δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ είπε χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Στο τέλος έριξαν μέσα δύο επιθετικούς και έπρεπε να επιβιώσουμε. Ευτυχώς, το κάναμε. Είδατε τον αγωνιστικό χώρο; Άθλιος! Είναι απίστευτο, που επιτρέπεται να διεξάγονται αγώνες τέτοιου επιπέδου εδώ».

Ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ Βόουτ Βέχορστ, συμπλήρωσε:

«Ήταν ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος στον οποίο έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι εδώ, δεδομένων των συνθηκών και του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου. Η πίεση υπήρχε. Όχι τόσο από το κοινό, αλλά κυρίως από τον αγωνιστικό χώρο που ήταν πολύ κακός. Υπήρχαν πέτρες πάνω. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X