Αδικαιολόγητη κουβέντα για τις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας

Αδικαιολόγητη κουβέντα για τις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Ενωσίτης μάζεψε όλες τις ερωτήσεις και δίνει όλες τις απαντήσεις για τις εκλογές στην πόλη της ΑΕΚ και πόσο εκείνη συμμετείχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως εμείς οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να βρίσκουμε σώνει και ντε ζητήματα για να μιζεριάζουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια, πιστεύουμε θα το είχαμε καταλάβει. Κι αν θέλετε να το πάμε και ρεπορταζιακά, σας το λέμε κι έτσι: Δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Υπήρξε μια έκφραση συμπάθειας προς τον Λύσανδρο, φυσιολογική λόγω της άμεσης σχέσης του με την ομάδα, με μια δυο φωτογραφίες; Ενδεχομένως. Υπήρξε μια επίσης έμμεση έκφραση αποστασιοποίησης από την νυν δημοτική αρχή του Γιάννη; Ενδεχομένως επίσης. Αλλά μέχρι εκεί.

Δεν ήταν κεντρικό θέμα των εκλογών η ΑΕΚ

Το τι σημαίνει η ΑΕΚ να καίγεται για τις εκλογές στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας το έχουμε ζήσει και ξέρουμε. Όπως ξέρουμε επίσης τι σημαίνει να υπάρχει ζήτημα εναντίον του γηπέδου ή εναντίον της ΑΕΚ από δημοτικές παρατάξεις. Τίποτε από αυτά δεν υπήρξε σε αυτές τις εκλογές. Η ΑΕΚ δεν ήταν κεντρικό θέμα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στην πόλη της. Και παλέψε πολύ για να καταφέρει να μην είναι, μετά από χρόνια και πολλές δυσκολίες μέσα σε αυτά.

Το γιατί βγαίνουν διάφοροι ΑΕΚτζήδες και λένε τόσα στα social media, αδυνατούμε να το καταλάβουμε. Μήπως νόμιζαν πως η απερχόμενη κατά τα φαινόμενα δημοτική αρχή είχε απεμπολήσει συμφέροντα του Δήμου για να εξυπηρετείται η ΑΕΚ σε ζητήματα που την ενδιαφέρουν και η νέα θα κάνει κάτι άλλο; Ούτε το ένα έχει συμβεί, ούτε το άλλο θα συμβεί. Αντιθέτως με την ΑΕΚ όσοι είχαν όντως ζητήματα, πρέπει να τα λύσουν.

Η ΑΕΚ δεν είχε προτίμηση

Σταματήστε λοιπόν την κλάψα αγαπητοί φίλοι που το κάνετε. Η ΑΕΚ δεν είχε προτίμηση, ειδικά στον δεύτερο γύρο, αλλά ούτε και φοβόταν κάτι από τις υποψηφιότητες που είχαν περάσει σε αυτόν τον δεύτερο γύρο. Γι΄αυτό και δεν έδωσε κανένα στίγμα. Μην ανακαλύπτουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν και μη βρίσκουμε ζητήματα για να φοβίζουμε τον κόσμο για οτιδήποτε.

Άλλα ζητήματα ήταν στο επίκεντρο για τους – δυστυχώς όχι πολλούς – δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που πήγαν στις κάλπες τις δύο Κυριακές. Κι ανάλογα με αυτά ψήφισαν. Σωστά ή όχι θα το δείξει η πορεία, κανείς δεν το ξέρει, ούτε μπορεί να το προδικάσει.

Όταν ήταν κεντρικό θέμα η ΑΕΚ

Οι δημότες δυο φορές χρειάστηκε να πάνε στην κάλπη γνωρίζοντας πως κεντρικό θέμα είναι η ΑΕΚ και το γήπεδο της. Μια το 2014 που την πατήσαμε από κάποιες εκτιμήσεις, αλλά κυρίως από το γενικότερο πολιτικό κλίμα της περιόδου και μια το 2019 όταν πλέον κλήθηκαν να αποφασίσουν αν η πόλη θα έπρεπε να προσαρμοστεί ή όχι στην νέα πραγματικότητα που αποτελούσε το υπό κατασκευή πλέον νέο γήπεδο μας. Η απάντηση είναι γνωστή. Από κει και πέρα δεν θα το πάρουμε σχοινί κορδόνι πως οι δημοτικές στην συγκεκριμένη πόλη αφορούν σώνει και ντε τα ζωτικά θέματα της ΑΕΚ.

Ο Ενωσίτης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X