Η Ευρωπαία ΑΕΚ ξεκινά το ταξίδι της - Πρεμιέρα στο EHF European League σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στην Γκόρνικ στην Πολωνία!

Η ΑΕΚ είναι εδώ! Με τρομερή εμφάνιση στο β' μέρος πέρασε (16-25) εύκολα από την έδρα του Διομήδη!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 την Γκόρνικ Ζάμπρζε στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του EHF European League έχοντας ως οδηγό της την πορεία της πριν δύο χρόνια όταν κατάφερε με τις εμφανίσεις της να στρέψει όλα τα βλέμματα του ευρωπαϊκού χάντμπολ πάνω της.

Η «Ένωση» ξεκινάει σήμερα την ευρωπαϊκή της περιπέτεια κόντρα στην Γκόρνικ Ζαμπρζε (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στην Πολωνία στην πρεμιέρα του EHF European League, όπου η «Ένωση» μετέχει στον 2ο Όμιλο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Hala  «Centrum  Dąbrowa Górnicza», ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το ehftv.com.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές με την ομάδα να βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Πολωνία όπου έκανε και την τελευταία της προπόνηση.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε πως η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα: «Δώσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, επομένως είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρεμιέρα. Ο αντίπαλός μας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Είναι μία ομάδα που παίζει συγκεντρωμένα, επιθετικά, γρήγορα, της οποίας ηγείται ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος προπονητής που εμπιστεύονται. Παίζουν διαφορετικά σε σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει στο Πρωτάθλημα Ελλάδας και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ρίξουμε τα καλά μας χαρτιά στο παιχνίδι από την αρχή. Αν και είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους συμμετέχοντες. Θα τα δώσουμε όλα, δεν είναι απλά μία μέρα στη δουλειά. Είμαι πεπεισμένος ότι μας περιμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί, όχι μόνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα, αλλά γιατί αγωνίζονται και εντός έδρας. Όμως, εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε. Ας αρχίσει το παιχνίδι!» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X