Ο Τόνεϊ προτιμά την Άρσεναλ - Ο Τόμας Φρανκ θέλει Γκιρασί

Εκτός δράσης για οκτώ μήνες η τιμωρία για τον Ίβαν Τόνεϊ
Photo Credits: INTIME

Η Τσέλσι και η Αρσεναλ θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Ιανουάριο τον Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος αν και τιμωρημένος, προτιμά να φορέσει την φανέλα «κανονιέρηδων».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Τόνεϊ εκτίει ποινή οκτώ μηνών, καθώς έχει κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού. Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, άνοιξε την πόρτα της εξόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου κοστολογεί τον επιθετικό Άγγλο στις 80 εκατ. λίρες.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας αποφάσισε να μειώσει κατά τρεις μήνες την ποινή αποκλεισμού του επιθετικού της Μπρέντφορντ, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλεια του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν είχε δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Τόνεϊ προτιμά την Αρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, καθώς θεωρεί πως η Τσέλσι έχει πολλά προβλήματα κα φοβάται για την προσαρμογή του.

Από την πλευρά της η Μπρέντφορντ ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του και ο Τόμας Φρανκ εξετάζει την περίπτωση του Σερού Γκιρασί, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X