ΑΕΚ: Το ρεκόρ που κυνηγά ο Χατζισαφί με το Ιράν

ΑΕΚ: Το ρεκόρ που κυνηγά ο Χατζισαφί με το Ιράν

Στο Ιράν εκτιμούν ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει ιστορικά ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εχσάν Χατζισαφί αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας του Ιράν και τον εμπιστεύονται όλοι προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία, ο 33χρονος πολυθεσίτης άσος συμπλήρωσε τα 132 παιχνίδια με το εθνόσημο και βρίσκεται στην 3η θέση με τις συμμετοχές στην εθνική του όλων των εποχών. Πρώτος στη λίστα ο θρυλικός Γιαβάντ Νενουκάμ με 149 παιχνίδια και ακολουθεί ο Αλί Νταεΐ με μια λιγότερη.

Στο Ιράν εκτιμούν ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τα παραπάνω ρεκόρ και να γράψει ιστορία, καθώς είναι ο μόνος εν ενεργεία διεθνής που βρίσκεται τόσο κοντά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο Χατζισαφί να συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ιράν, και να παίρνει φυσικά τις ευκαιρίες από τον προπονητή, τόσο στο Asian Cup που έχει προκριθεί η χώρα, αλλά και μετά από αυτό.

Ο 33χρονος μπακ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ακόμα για πόσο θα αγωνίζεται στην εθνική του Ιράν, στην οποία είναι και αρχηγός, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσυρθεί. Εξάλλου, οι εμφανίσεις του τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με το Ιράν είναι ιδιαίτερα καλές, παρά την κριτική που του ασκήθηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Ιορδανία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X